Kész a termék, most valahogy szólni kellene a népeknek, hogy „Hé! Gyertek vegyetek!” Ne legyenek illúzióid, ma már a hirdetés elengedhetetlen, a Google és a facebook ads alap, de ne vedd őket félvállról, lehet ezt okosabban is csinálni.

Az amerikai kollégák becslései szerint egy átlagos ember napi szinten 6-10.000 hirdetés lát egy nap alatt. Ebből csak egy a tiéd. Tehát ennek az egynek olyannak kell lenni, ami kellőképp megragadja a célcsoportot, ezt pedig legmegbízhatóbban konzekvens mérések és adatok alapján lehet optimalizálni.

Egy Growth Hacking oldalon miért kampányolunk a PPC hirdetések mellet? Mert könnyen elérhető és rettentő hatékony, a jól beállított kampányok a sales csatornáid legprominensebb tagjai lesznek és pofátlanul nagy ROI-val hoznak új vásárlókat.

SEO

„Ingyen forgalom” légy elől a Google találati listáján és jönni fognak. 

A keresőoptimalizálás elengedhetetlen eleme a marketing mixednek, ez egy  a kemény munka és csak hosszú távon fizetődik ki. De amikor kifizetődik a sales csatornáid legmagasabb ROI-ját hozza.

Google Ads

Mindenre nem lehetsz organikusan első, a SEO hiányosságait, keresési és shopping hirdetésekkel pótolhatod.

A vak szerencsére és buzgó imádságra bízod, hogy rákeresnek-e a megfelelő kulcsszavakra? Inkább vedd rá őket és hírdess displayen. 

Facebook Ads

A facebook tökéletes platformot hozott létre a hirdetéseknek, mindenkiről mindent tudnak, ami jól célozhatóvá teszi a platformot.
Amint az embernek van pár perc üres ideje, a facebook az első app amit megnyit, és bamm ott vagy. Nem siet, nincs mással elfoglalva, csak befogadja a tartalmad.

Adatvezérelt marketing

Profitábilis PPC

Talán futtattál Google Ads kampányokat és arra jutottál, hogy a „Google Ads nem működik a te piacodon”.  Jó eséllyel magadnak csináltad, és a megfelelő háttértudás nélkül csak a pénzt égetted, esetleg amatőr ügynökséggel freelancerekkel dolgoztál aki csak arra koncentráltak, hogy minél több klikket és forgalmat hozzanak, ahelyett, hogy a vásárlásokat növelték volna.

Ez a különbség amit tőlünk kapsz, mi tényleg  belerakjuk a kampányokba az elemzési órákat, és az adatok alapján úgy optimalizáljuk a kampányokat, hogy azok látogatók helyett vásárlókat hozzanak.

Profitábilis PPC

Gyors növekedés

Akár hiszed akár nem, az adatvezérelt módon beállított PPC az egyik leggyorsabb módja a az eladásaid növelésére. A jól beállított kampány a legjobb vásárlókat hozza az oldaladra, pénztárcával a kézben, neked már csak el kell fogadni a pénzüket.

Keresőre optimalizálva

Elég kellemetlen mikor egy-egy Google algoritmus frissítés elsüllyeszti az oldalad a találati lista végére. Mi nem csak egy SEO taktikát alkalmazunk mint a legtöbb ügynökség, stratégiai szinten közelítünk a keresőoptimalizáláshoz és taktikák sorát alkalmazzuk azért, hogy folyamatosan a találati lista élén maradj.

Adatvezérelt kereső optimalizálás
SEO és PPC Stratégia

Harcra fel!

A SEO kampány nehézsége mindig a konkurenciától függ. Olyan ez, mintha csatába indulnánk. Felmérjük a terepet, elemezzük az konkurencia erősségeit és gyengeségeit és egy olyan stratégiát dolgozunk ki amivel könnyedén lenyomjuk a konkurenseket. 

SEO Adat alapon

Megvizsgáljuk a weboldalad félépítését, az oldalak számát a metaadatokat és a link portfóliódat. Majd kielemezzük a fő konkurenciádat, olyan mélyre ásunk amennyire csak lehet, hogy biztosan tudjuk merre haladnak.

Készítünk egy olyan stratégiát ami előnyödre fordítja a konkurencia gyengeségeit, ezzel először bezárjuk a köztetek lévő rést, majd lenyomjuk őket.

Adat alapú SEO

Kontakt

Már érkezik elég forgalom az oldaladra organikusan és hirdetésekből, de a legtöbben csak böngésznek majd továbblépnek? Mutatom, hogyan változtathatod a látogatókat vásárlókká.