Szuper, ha van egy jó ötleted, de az még nem termék, nem tudod eladni. Először piacképes formába kell alakítani, ennek pedig számos csapdája van amibe kellemetlen belelépni.

Kell egy szabályrendszer, mindegy, hogy egy kiló kenyeret vagy egy ügyvédi szolgáltatást árulsz, kell egy recept amihez ragaszkodsz, amit kommunikálni tudsz az ügyfélnek, hogy ezért a pénzért te ezt fogod kapni, különben a fejedre nőnek és a lelket ki scope creepelik belőled. Tehát van egy szabályrendszered, esetleg közben megtaláltad mi a USP-d (Unique Selling Proposition), azaz azt a fő érvet, ami miatt megveszik a terméked, de ezt milyen formában és hogyan tudod mutatod meg a célközönségnek?

S a fő kérdés a piszkos anyagiak, mennyi az annyi és ezt milyen modellben kéred el, ha keveset kérsz sokat dolgozol, de keveset keresel, ha sokat kérsz akkor mondjuk már nem dolgozol sokat, de szintén nem is keresel.

Üzleti modell

Segítünk az ötletedből életképes üzleti modellt felépíteni, hogy fenntartható működés mellet a legnagyobb profitot érd el. 

Termék

A marketing alapja a termék, annak pedig olyannak kell lennie ami nélkül nem tud élni a célközönséged.

Árazás

A vásárlók nem a költségeidet és a fair hasznodat fizetik ki, hanem azt a képzetet, ideát, hogy ez nekik megéri, jó üzletet csináltak.

Service Design

A vásárlók a kiváló termékekhez és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokhoz ragaszkodnak, gondosan tervezz meg minden érintkezési pontot, hogy olyan élmény legyen a vásárlás, amit ismét át akarnak élni.

Service design
Kutatás

Ismerd meg a vásárlódat

Fontos tudni, hogy valójában mit vesznek a vásárlók, mert nekik legritkább esetben kell a terméked, ők megoldást akarnak. Például mennyit ér neked egy biztonsági kamera? És mennyit ér az, hogy bármikor rá tudj nézni, hogy minden rendben van-e otthon?

Dobozolj

Az egyedi projektmunkák teszik színesebbé a mindennapjaidat, azonban az a helyzet, pénzt keresni a dobozos megoldásokkal tudsz. Ráadásul a legtöbb ügyfelednek nem kell egyedi csillagromboló, nekik kiváló megoldás egy dobozos termék, amit csak leveszel a polcról és odaadsz. Könnyen, gyorsan, fixen.

Dobozosítás

Kontakt

Blog

Növekedési Stratégiák

A növekedéshez stratégiai megközelítésre van szükség. A cikkben áttekintjük a 4 alap stratégiát.

Cover Érdekes árazási modellek

Egyszerre imádom és utálom az építőipart, de a rafinált kivitelezők, a kókányolásban jeleskedő „mesterek” és szárnyukat próbálgató megélhetési kontárok olyan egyveleget képeznek, ahol figyelemreméltó árazási stratégiák és üzleti modellek születnek.

Kész van a terméked, te már tudod, meg a barátaid is, akiknek meséltél róla, de ki más tud még a terméked létezéséről? Valahogyan minél több embernek el kellene mondani, fel kell hívni a termékre a figyelmet. Mutatom, hogyan teheted ezt meg.