Megragadtad a figyelmét, már szinte a markodban van, de mégis kicsúszik, mi lehet a baj? Egyáltalán nem mindegy, hogy hova rakod a kemény munkával megszerzett látogatóidat. Azt, hogy hogy melyik látogatóból lesz vásárló és melyik marad érdeklődő nem a vak szerencse dönti el.

A CRO a legnagyobb előnye úgy hoz neked több bevételt, hogy nincs vele extra költséged, csupán jobban konvertálja a látogatókat.  

Neked mindegy, hogy 10 látogatóból csak kettő vagy hat vásárol tőled? Nem ugye. A CRO, vagy Conversion Rate Optimization ami neked kell. Megvizsgáljuk az oldalad, és kemény adatok alapján grafikai és szöveges fejlesztésekkel, egy gyilkos meggyőző gépezetet csinálunk belőle.   

Audit

Átvizsgáljuk az oldalad és szisztematikusan feltérképezzük azokat a pontokat amik megölik a vásárlási szándékot. 

Copywriting

Hiszed vagy nem, vállalkozóként a legfontosabb képesség a copywriting, mert végső soron a szöveged az ami elad.

Design

Míg a szöveg ad el, a dizájn a képi világ az ami megfelelő hangulatot teremt. Ha tetszik a dizájn az ami kinyitja a pénztárcát.

mennyi pénzt hagysz az asztalon?

Rengeteg könnyen elérhető vásárlód van, csak segíteni kell őket még egy kicsit. Megmutatjuk, hogyan duplázhatod meg az eladásaidat.

CRO – Conversion Rate Optimisation

Teljesen felesleges előrébb kerülnöd a találati listákon, ha egy olyan oldalra küldöd a látogatókat ami nem konvertálja őket vásárlókká.

A Conversion Rate Optimisation során piacod brest practie-éből indulunk ki, folyamatosan tesztelve adat alapon összehegesztjük azt az oldalt ami a legtöbb látogatót képes vásárlóvá alakítani.

CRO

CRO Folyamat

A Growth Hacking technikák során kísérletezünk és mérünk, nincs ez másképp a konverziós ráta optimalizálásnál sem, ez egy folyamat, mely során feltárjuk, mik azok a technikák amik a legjobban beválnak a célcsoportodnál. 

A legtöbb ügynökség megspórolja a munka nehezét, egyszer ránéznek, mondanak valami okosat, bezsebelik a pénz és elköszönnek. Persze így is lehet növekedést elérni, de szerinted ezzel a hozzáállással el lehet érni a maximumot?

A tisztességtelen előny

Egy keményen kompetitív világban ahol a farkas medvét eszik reggelire és mindenki egy nagyobb szeletért áhítozik abból a bizonyos tortából, a legfontosabb taktika a konverziós ráta optimalizálás. A konverziós rátád megduplázása egyedül kétszer annyi vevőt hoz az üzletednek.

Az online vállalkozásod magja a honlapod, ha ez kétszer hatékonyabb a látogatók vásárlóvá alakításában akkor az összes többi marketing csatorna eredményességét duplázod meg.

És indul az ördögi kör, ha kétszer annyi pénzt keresel csak azért mert hatékonnyá tetted a weboldalad akkor kétszer annyi pénzed van, hogy még több forgalmat irányíts az oldaladra, elszívva őket a konkurenciától.

Konverzió optimalizálás

Kontakt

Az oldalad már egy tökéletes eladásra optimalizált gépezet, jobban konvertál mint egy csapat ádáz és hajthatatlan Saleses.  Hogyan folytathatod a növekedést? Úgy hogy megtartod a vásárlókat és ráveszed őket, hogy több pénzt hagyjanak nálad. Építs rajongótábort!