Behoztad, meggyőzted, vásárolt. Tartsd meg, az elégedett visszatérő vásárlónál nincs jobb dolog a világon. Ehhez viszont folyamatosan fenn kell tartanod a figyelmét.

A jó tartalom nem csak SEO szempontból fontos, de a lojalitás építésének is az egyik alapköve. Építsd a közösséged facebookon, instán emailen vagy akár a blogodon keresztül a lehengerlő és izgalmas tartalom elengedhetetlen.

Lojalitás növelés

Képzeld el, hogy a vásárlóid csak úgy maguktól jönnek, és csak úgy pénzt hagynak nálad, hirdetések és sallang nélkül. Ők a lojális vásárlóid.

Közösség Építés

Kiemelkedő Cross  és Up-sell lehetőségek, jól hangzik nem? De mégis kinek adod el a kiegészítőket és a fejlesztéseket, ha nem tudod kik a vásárlóid. Építs belőlük közösséget és tartsd magadhoz közel őket.

Tartalom marketing

A tartalom az ami megragadja a célközönséged és hozzád láncolja őket. A jó tartalom vezeti őket, általa együtt egy közös utazásra indul a cég és a vásárló.

Visszatérő ügyfelek

Növeljük a tartalmaid élmény faktorát, így az ügyfeleid gyakrabban visszatérnek hozzád és több időt töltenek nálad. Ezáltal nem csak a márkahűségük erősödik, hanem az oldalad SEO-ja is így az új felhasználók száma is nőni fog.

Visszatérő ügyfél
Közösségi média

Social Media

Ragadd meg a célközönséged lebilincselő posztokkal és carouselekkel. Éltet lehelünk a social média oldalaidba, és erős közösséget építünk, hogy folyamatosan top of mind legyél a célközönségednél.

Folyamatos kommunikáció

Az állandó kapcsolattartás elengedhetetlen. Ennek egyik legjobb módja azonban még mindig az e-mail marketing, olcsó, és ha jól csinálod, valós értéket, érdekes anyagokat adsz a célcsoportodnak, akkor extrém jól konvertál.

folyamatos kommunikáció

Kontakt